Korkealuokkainen käsittely

Korkealuokkainen käsittelymme sisältää auton maalipinnan, sisustuksen, lasien ja valssien suojan! Auto on monelle asunnon jälkeen elämän suurin investointi. Siksi auton suojaus on tärkeä. Suojakäsittely helpottaa auton pesua ja puhtaana
pitoa. Omista kokemuksistamme tiedämme, että auton alttiiden osien suojaaminen parantaa autosi arvoa. Jos sinulla on uudempi auto, on autosi suojaus entistä tärkeämpää. Maalipintaan vaikuttaa päivittäin auringonvalo, liikenne, sateet ja erilaiset mekaaniset kulumiset. Nämä johtavat maalipinnan harmaantumiseen ja että lika tarttuu entistä helpommin. Tämä lisää ruostumista ja huonontaa auton ulkonäköä. Käsittelyllä voidaan käytetty auto saada näyttämään uudelta.

Maalipinta käsittely

On yksi vanhemmista ja eniten testatuista saatavilla olevista tavoista suojata autosi. Käsittely antaa hyvän suojan moneksi vuodeksi, ilman että  sinun tarvitsee myllyttää tai vahata autoa. Hyvin suojattu maalipinta antaa hyvän vastuksen myös ulkopuolisille vaikutteille. Jos saat suolaa tai tervaa autosi maalipintaan, sen voi puhdistaa liuottimella ilman että suojaus häviää. Ditec ei sisällä silikonia, joten se ei aiheta ongelmia uudelleen maalaamiselle. Kaikki Ditec käsitellyt autot saavat Svenska Ditec AB:n laajennetun maalipinta takuun, joka on lisä valmistajan antamalle maalipinta takuulle.

Lasinkäsittely parantaa näkyvyyttä ja liikenne turvallisuutta

Myös lasipintojen käsittely on tärkeää, koska se antaa suojan lasipinnoille. Ditec käyttää ainulaatuista  järjestelmää, joka helpottaa poistamaan hyönteiset ja liikenteen lian ja parantaa näinollen näkyvyyttä. Lasipintakäsittely parantaa liikenneturvallisuutta. Esimerkiksi heijastukset vähenevät  pimeällä ajettaessa. USA:ssa tehdyissä tutkimuksissa sateessa ajettaessa reaktio aika pienenee 25%:lla, jos lasi on käsitelty. Vesipisarat liukuvat lasilta pois ajettaessa korkeammilla nopeuksilla, joten lasinpyyhkimiä ei ole tarvetta käyttää yhtä paljon. Lasikäsittelymme antaa pitkäaikaisen suojan, koska käsittelyaine on yhtä lasin kanssa.

Valssien käsittely antaa suolalle ja lialle kovan vastuksen

Myös valssit tarvitsevat huolenpitoa. Alumiinivalsseihin kohdistuu paljon likaa tieltä ja jarruista irtoa nokea, joka palaa helposti kiinni valssiin. Valssit puhdistetaan huolella ja kuivataan. Sen jälkeen levitetään valssin suoja-aine  joka antaa kovan pinnan, johon suola, jarrupöly ja muu lika ei tartu yhtä hyvin.

Auton tekstiilit tarvitsevat myös kunnossapitoa

Tekstiilisuoja auton istumissa toimii kuin näkymätön istuinsuoja. Jos istuimelle roiskuu jotain, se voidaan kuivata helposti pyyhkimällä. Nahkaistuimet tarvitsevat hoitoa niin kuin muutkin nahkatuotteet. Nahka pestään miedolla pesuaineella, annetaan kuivua ja käsitellään sitten suoja-aineellamme. Käsittely palauttaa nahkan luonnolliset ominaisuudet, estää halkeamia ja pehmentää. Kaikki tekstiilit voidaan suojata. Parhainta on tehdä suojaus jo uutena. Likaiset tekstiilit vaativat ensin pesun, jotta käsittelylle saadaan paras kestävyys.